Fotografia E-Commerce

Fotografia e-commerce per a catàlegs, tríptics i pàgines Web. Especialitat en fotografía de tèxtil, moda, coleccions… Ampli estudi equipat amb vestidors individuals, maquilladores i producció per a les teves coleccions de moda i fotografia e-commerce.

imatge fotografia model
Canviar els colors en edició permet economitzar la feina de fotografia.

Canvis de color mitjançant retoc digital per a catàlegs de moda i coleccions. Fer una part dels colors en retoc pot anar bé si no es disposa encara de tot l´estoc al magatzem. També es recomenable aquesta opció si volem estalviar hores de fotografía d´estudi i ajustar el pressupost.

Fotografia model de roba

Retoc digital i edició d´imatges

Retoc digital d´imatges per a E-Commerce, arquitectura i publicitat. Retocar les imatges és bàsic abans de publicar-les en catàlegs o la Web. Ofereixo també servei de digitalització de fotos en alta qualitat per a conservació i ampliacions en paper.

imatge fotografica llit per a catàleg publicitari

Amplia experiència i suport professional en tasques de retoc digital: cambis de color, de textures i teixits, muntatges, borrar defectes i estandarització de sèries per tal d´aconseguir en tota la sèrie una mateixa unitat temàtica.

imatge de fotografia llit i habtació per a catàleg publicitari
Fotografia de producte i edició per a catálegs i venda online

Suport a pàgines Web en la presentació de producte i coleccions. Realització de fotografies, retoc digital i entrega en el tamany que el client necessiti per garantir el mínim pes i máxima qualitat.

imatge fotogràfica per a catàleg de producte roba de la llar
La qualitat en la imatge de producte aporta valor

Consulta´m per a més informació i pressupostos en fotografía económics i personalitzats